Ajankohtaista koronatilanteesta: migri.fi/koronavirus


Kirjaudu Enter Finlandiin internet-selaimesi aina uusimmalla versiolla ja käytä kirjautumiseen jotakin seuraavista selaimista: Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Opera tai Safari.

Kun kirjaudut pankkitunnuksilla ja haet jatkolupaa, sinun ei välttämättä tarvitse käydä tunnistautumassa palvelupisteessä. Lue lisää vahvasta tunnistautumisesta sivulta migri.fi/tunnistautuminen.
Maahanmuuttoviraston Enter Finland - verkkopalvelussa voit hakea oleskelulupaa tai kansalaisuutta sähköisesti. Tervetuloa!

Valitse sopiva hakemus alta:

Jos et tiedä mikä hakemustyyppi on sinulle sopiva, käytä Maahanmuuttoviraston hakemusopastaOhjeita palvelun käyttöön löydät Asiointi verkossa -sivulta.

Jos autat hakijaa, valitse sinulle sopiva verkkopalvelu alta:

Näin käytät Enter Finland -palvelua:

Luo itsellesi oma käyttäjätili.
Voit käyttää palvelua verkkopankkitunnuksilla tai sähköpostiosoitteella ja salasanalla. Enter Finland -palvelun ABC- video neuvoo sinua palvelun käytössä.
Täytä, maksa ja lähetä hakemus, sekä vieraile asiointipisteessä.

Varaa aika ja vieraile edustustossa ulkomailla, tai Maahanmuuttoviraston palvelupisteessä Suomessa. Katso lisätietoa migri.fi/tunnistautuminenAjan varaaminen ja Vierailu palvelupisteessä -sivuilta löydät ohjeita, kun haet lupaa Suomessa. Emme voi aloittaa hakemuksesi käsittelyä, ennen kuin olet maksanut sen.

Seuraa hakemuksesi käsittelyä.
Saat lisäselvityspyynnöt ja päätöksen käyttäjätilillesi ja ilmoitukset niistä sähköpostiisi. Saat palvelusta itse samat tiedot, kuin saisit asiakaspalvelustamme.

Et voi hakea sähköisesti:

Seuraavia hakuperusteita ei voi hakea Maahanmuuttoviraston verkkopalvelusta: Oleskelulupa suomalaisen syntyperän perusteella, oleskelulupa muulla perusteella, jatkolupa kansainvälisen suojelun perusteella, matkustusasiakirjat, Schengen-viisumi tai turvapaikka.

Lisätietoja löydät Maahanmuuttoviraston ja ulkoministeriön sivuilta.

migri.fi I um.fi

Viisi vaihetta ja hakemuksesi on valmis

4

Lue lisää Suomeen muuttamisesta ja Suomesta: